Details, Fiction and Opdruk

Wiki Article

Stuur uw brand of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op by using mijn Call pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen fulfilled borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde sport en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden fulfilled moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp fulfilled naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Doorway de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘glimpse’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren doorway de kleding te voorzien van uw eigen emblem. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het begin goed meegedacht around het here bedrukken van onze kleding fulfilled emblem's.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

I am actually joyful about my order! The printing was quickly and of pretty top quality, as well as the interaction With all the proprietor was pretty pleasant. I absolutely endorse this shop!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Enable op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Report this wiki page